top of page
LOGO.jpg

ERVARINGEN VAN ANDEREN

"Zeer vriendelijke benadering, serieus genomen. Benoemen en verduidelijking van gevoelens en invloed van gebeurtenissen in het leven.
Fijne adviezen om hier mee om te kunnen gaan, goed afgesloten".

P. (65 jaar)

"Jasmijn heb ik tijdens onze Gezondheidszorg-opleiding leren kennen en daarna zijn we directe collega's geweest waar we nauw hebben samengewerkt. Ze is een betrokken en professionele therapeut en bovenal een ontzettend fijn en gezellig mens. Ze heeft een frisse en nuchtere kijk op de zaken en is goed in staat contact te leggen en het vertrouwen te winnen bij zowel haar cliënten als collega's"

collega GZ-psycholoog A.

"Ik heb Jasmijn leren kennen als een betrouwbare en kundige therapeut waarbij ik mij direct veilig voelde"

C. (58 jaar)

" Ik heb de therapie van Jasmijn als heel fijn ervaren. Jasmijn legt goed uit wat er in mijn hoofd gebeurt en wat de therapie doet. Helaas kreeg ik al snel te maken met een depressie. Jasmijn heeft mij toen verder doorverwezen. Ook dat proces heeft ze erg goed begeleid."

C. (39 jaar)

"Ik ben heel goed geholpen, binnen 6 maanden was ik weer helemaal hersteld dankzij Jasmijn"

E. (28 jaar)

Dankzij Jasmijn heb ik de tools gekregen om zelfverzekerder door het leven te gaan en mij minder te laten leiden door mijn innerlijke criticus. Jasmijn is vriendelijk en professioneel en heeft me echt goed geholpen.

A. (34 jaar)

bottom of page